Çfarë ka ndodhur me Nasip Naçon, shfaqet me krahun e lidhur në Komisionin e Sigurisë (FOTO LAJM)

Ditën e sotme është mbledhur Komisioni për Sigurinë Kombëtare, ku po zhvillohet seancë dëgjimore me Ministrinë e Mbrojtjes lidhur me projektligjin “Për buxhetin e vitit 2022” dhe seancë dëgjimore me Shërbimin Informativ të Shtetit lidhur me projektligjin “Për buxhetin e vitit 2022”.

Ajo që ra në sy që në fillim të mbledhjes, ishte krahu i lidhur që tregon se ka një problem shëndetësor.

Naço nuk ka folur aspak për problemin e tij, por ka nisur direkt me drejtimin e mbledhjes./albeu.com

 


Shtuar 8.11.2021 11:14