Ndajnë shtratin me të njëjtin burrë, motrat binjake fejohen dhe duan fëmijë (FOTO LAJM)

Motrat binjake më identike në botë janë shprehur se kanë në plan që të kenë fëmijë në të njëjtën kohë dhe me të njëjtin burrë. Këtë deklaratë ato e kanë bërë pak kohë pas fejesës së tyre.

Anna dhe Lucy DeCinque bëjnë çdo gjë së bashku, nga veshja njësoj e deri te dushet e përbashkëta.

Madje dy motrat kanë fjetur edhe në të njëjtin shtrat me të fejuarin e tyre të përbashkët, Ben.

Shtuar 15.06.2021 15:40