Kishte fituar 1 milionë dollarë por nuk e dinte, biletën e gjen pastruesi

Një burrë nga Massachusetts tregoi se pastruesi i shtëpisë së tij gjeti në një biletë lotarie të harruar prej kohësh që kishte blerë muaj më parë dhe doli të ishte një fitues prej 1 milion dollarësh.

Khalil Soussa nga Medford u tha zyrtarëve të Lotarisë Shtetërore të Massachusetts se ai bleu biletën gërvishtëse prej 15,000,000 dollarësh Money Maker, por e humbi dhe u harrua përpara se ai të kontrollonte nëse ishte fitues.

Ndërkohë, pastruesi i shtëpisë së tij e gjeti biletën në një vazo muaj më vonë dhe ia dha.

Lojtari zbuloi se bileta e humbur prej kohësh ishte fituese e çmimit 1 milion dollarë.

Në fund, Soussa deklaroi se po planifikon të përdorë fitimet e tij për të ndihmuar një mik dhe për të dhënë për bamirësi.


Shtuar 25.10.2023 15:25