Çfarë është alarmi? Mbreti Charles punësoi dikë që ta zgjojë çdo mëngjes

Nëse ndiheni ndonjëherë ekstra në jetë, thjesht kujtoni se mbreti Charles III ka punësuar dikë që e zgjon çdo mëngjes, pra, funksionon si alarm. Orari i zgjimit? Ora 9 e mëngjesit.

Praktikisht, mbreti që urren me zemër stilolapsat, nuk beson te fuqia e një telefoni inteligjent apo ore me alarm, por qëndron klasik dhe punëson dikë që ta zgjojë çdo mëngjes.

Në fakt, kjo është një traditë e mirënjohur, pasi edhe mbretëresha e ndjerë Elizabeth II kishte një punonjës që e zgjonte në mengjes.

Botës i shtohet një tjetër profesion dhe tingëllon kaq i çuditshëm.