Bllokimi i përket të shkuarës në Greqi, vendi heq masat anti-Covid

Në Greqi bllokimi për shkak të Covid do t’i përkasë të shkuarës pasi vendi nga sot ka hequr masat kufizuese. Jeta e përditshme do të kthehet thuajse në normalitet.

Nga sot, 14 maj:

  • Dërgimi i mesazhit në numrat 13032 dhe 13033 shfuqizohet.
  • Ora policore fillon pas mesnate (00:30)
  • Muzetë hapen.
  • Hapet turizmi.
  • Kazinot hapen.
  • Hapen edhe dyqanet me pakicë.

Në të njëjtën kohë, me hapjen e turizmit në vend, lejohet edhe udhëtimi ndërrajonal./albeu.com


Shtuar 14.05.2021 09:16