Berisha merr në mbrojtje Agron Shehaj: Ai mori 20% të votave dhe duhet të ishte në kryesi

Berisha është shprehur se deputeti demokrat, Agron Shehaj e meritonte të ishte në Kryesinë e PD-së, por sipas tij, Basha ka frikë nga ata që e kritikojnë.

“Duhet të bashkohemi. Po ju them hapur cdo njeri që largohet nga partia na pakëson. Kryetari duhet të jetë shumë tolerant, cdo njeri që nuk shkon përshtat do të gjendet mënyrë të largohet. ja unë e them këtu që Agron Shehaj e meritonte të ishte në Kryesi sepse e votuan 20% të demokratëve që ta shikonin aty. Po ta shikosh historikun, ai që konkurruar për kryetar nuk ka dalë jashtë kryesie, ka mbetur anëtar kryesie kryesore. Sali berisha ka fituar me 75% kryetar edhe në 1991, ata që rivalizonin mbeteshin në kryesi.

Cdo njeri që kundërshtoi humbi vendin e tij, përse sepse të kundërshtoi ty? Kështu ne shkojmë duke krastit veten, kjo duhet të marrë fund. Statuti nuk e lejon këtë dhe është shumë i drejtë në këtë pikë, pra cdo masë disiplinore merret me 2/3 të Këshillit Kombëtar, kurse ky merr vetëm vendimet, ne do të bashkohemi”, tha Berisha./albeu.com

 


Shtuar 15.10.2021 19:38