Arlindi e pranon: Kam bërë dashuri me Uedën!

Darka e së vërtetës ishte plot të papritura sonte në Love Island.

Arlindi ka treguar se ka bërë dashuri me Uedën në ‘folenë e dashurisë’, ndërsa Ueda e ka vlerësuar me notën 10 për puthjen.

Je futur te ‘foleja e dashurisë’ dy herë, një herë me Uedën dhe një herë me Xhoanën, ndaj emrin e vajzës që ke bërë dashuri?

Arlindi: Personi që kam bërë dashuri është Ueda.

Pyetja për Uedën: Kush puth më mirë Arlindi apo Aleksandros.

Ueda: Arlindi me notën 100, për Aleksandrosin 4. Nuk është se jemi puthur shumë.


Shtuar 28.10.2023 19:44

Tags: ,