Pse njerëzit në Japoni flenë në dysheme dhe 5 arsye për ta provuar

Nëse jeni rritur në një vend perëndimor, ndoshta jeni mësuar të flini të mbështjellë në një shtrat të butë. Por kur hyni në një dhomë gjumi japoneze, ka shumë mundësi që të mos gjeni as një shtrat.

Ka shumë arsye pse japonezët preferojnë të flejnë në dysheme. Rezulton se, gjumi në tokë ka disa përfitime mjaft mbresëlënëse shëndetësore.

 

Bright Side e admirojnë Japoninë për kaq shumë arsye dhe fakti që ajo është bërë vendi më jetëgjatë i botës i bëri të mendojnë për arsyet e traditës së saj shekullore të gjumit në dysheme.

Mund të lehtësojë dhimbjen e shpinës.

Mund të përmirësojë qëndrimin tuaj.

Mund të përmirësojë qarkullimin e gjakut.

 

Mund të ju ndihmojë të ngriheni në kohë.

Është e përballueshme.


Shtuar 13.03.2021 23:28