Kjo do të jetë fleta e votimit për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit (FOTO LAJM)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve,  ka miratuar fletën votimit me emra për zgjedhjet e 25 prillit.

Në foton e mëposhtme është fleta e votimit që do të votojnë shqiptarët më 25 prill.

Në fletën e votimit partitë do të jenë me logo dhe kandidatët me emra.

Ka qenë Ilirjan Celibashi, i cili propozoi që fleta e votimit në zgjedhjet e 25 prillit të jetë me emra dhe jo me numra.

 

Shtuar 31.03.2021 09:03