TURQI/ Fillon operacioni i kërkimshpëtimit (VIDEO)

Ka filluar operacioni i kërkim shpëtimit në ndërtesat e rrënuara në Turqi ku bëhet me dije se ka disa të shkatërruara plotësisht.

Demi më tani ka njoftim për gjashtë të vdekur dhe 225 të plagosur.


Shtuar 24.01.2020 20:32