Thirrje ekstremiste nga shqiptarët në aeroportin e Barcelonës

Dy shqiptarë janë arrestuar ditën e sotme në aeroportin e Barcelonës pasi kanë përhapur panik.

Sipas mediave te huaja ata u kapën në brendësi të Terminalit 1 të aeroportit të Barcelonës teksa ata kane lëshuar thirrje islamike, shkruan Reuters.

Per fat nuk ka pasur te lenduar. Aeroporti i Barcelonës është gati bosh, siç janë aeroportet në të gjithë Spanjën, për shkak të një bllokimi të pjesshëm të imponuar për të luftuar epideminë e koronavirusit.

Skuadra e bombave të policisë Tedax konfirmoi se nuk kishte eksploziv në makinë.

Panik në aeroportin e Barcelonës, dy shqiptarë përplasin në makina dhe lëshojnë thirrje ekstremiste


Shtuar 20.03.2020 12:15