”Të shtrëngojmë dhëmbët dhe durojmë”, Rama: Kemi hyrë në një javë të vështirë (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot një video, e cilat sipas tij kanë qenë vdeoja më e shikuar mbrëmë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Rama ka pranuar se Shqipëria ka hyrë në një javë të vështirë, ku po hambasim dhe njerëz.

Karshi videos Rama shkruan

🔴⚫️ KEMI HYRË NË NJË JAVË TEJET TË VËSHTIRË DHE PO HUMBASIM NJERËZ😰

KEMI VETËM NJË GJË NË DORË PËR TË KURSYER SA MË SHUMË JETË DHE LEHTËSUAR SA TË MUNDEMI VUAJTJET E MËDHA:

TË SHTRËNGOJMË DHËMBËT DHE DUROJMË, DUROJMË, DUROJMË, DUKE MOS SHKELUR LIGJIN E LUFTËS PËR KUFIZIMIN E LËVIZJES; DUKE MOS DALË NGA SHTËPIA KOT; DUKE ECUR VETËM NË RRUGË KUR KEMI NJË DOMOSDOSHMËRI JASHTË SHTËPISË; DUKE NDENJUR NË RADHË NË DISTANCË MINIMUMI 1 METËR PAS KURRIZIT TË NJËRI – TJETRIT KUR BËJMË PAZAR; DUKE REZISTUAR, REZISTUAR, REZISTUAR

*kjo video është videoja më e shikuar mbrëmë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës


Shtuar 23.03.2020 10:42