Prifti rrihet keq nga një grua pasi i tha që s’do shkonte në parajsë pasi ishte e shëndoshë (VIDEO)

Një deklaratë e beftë e një prifti në Sao Paolo të Brazilit është bërë shkas që ajo që ndodhi pas saj të bëjë xhiron e rrjetit.

Gjatë fjalës së tij para besimtarëve, ai është shprehur se “gratë e shëndosha nuk do të shkojnë në parajsë”. Deklarata e tij ka shkaktuar pakënaqëi tek një grua ecila është drejtuar për të ik aid he e ka rrëzuar nga skena ndërsa fjalimi po mbahej për mijëra tqë rinjë të pranishëm të cilët ishin në ditën e fundit të një kampi të organizuar për ta.

Ajo iu afrua më pas Atit Marcelo Rossi përgjatë ceremonisë në selinë e Cançao Nova, duke e hedhur atë nga skena. Nga ky incident prifti pësoi plagë të lehta dhe më pas ai u pa të ngjitej përsëri në skenë për të vazhduar fjalën e tij. Identiteti i gruas nuk bëhet i ditur, por pas incidentit ajo u arrestua nga policia lokale.


Shtuar 14.01.2020 20:19