Nga “bishat” lukzoze te byreku me dhallë, çfarë po ndodh me Gjuzin (FOTO LAJM)

Deputeti opozitar, Kujtim Gjuzi gjithmonë ka tërhequr vëmendje me mënyrën se si shfaqet në publik, që nga veshjet e çuditshme e deri te “bishat” luksoze që ndron shpesh.,

Por, sikundër mund të na ndodhë dhe ne, Gjuzi ka vendosur të hajë shpejt e shpejt një byrek dhe dhallë.

Nuk e ka pasur problem ta aplikojë këtë mënyrë të ngrëni, e cila nuk është fare e zakonshme për një deputet.

Nëse një deputet do të ishte duke ngrënë në një restorant luksoz, nuk do përbënte fare lajm.

Por të hash byrekë me dhallë në këmbë, pa dyshim që bën lajm dhe çudi madje.


Shtuar 12.01.2020 09:33