Lopa “pushton” korsinë e shpejtësisë në Sauk, ndërhyn policia (VIDEO)

Një lopë ka dalë në korsinë e shpejtësisë në rrethrrotullimin e Saukut duke sfiduar shoferët.

Në videon e publikuar nga Tv Klan, lopa duke mjaft këmbëngulëse për të ecur në këtë korsi dhe pavarsisht borive të shumta, ecën paralel me automjetet.

Madje kur në një moment, makian te shtojnë shpejtësinë, të njëjtën gjë bën edhe lopa.

Largimi i larmanes nga asfalti është bërë me ndihmën e një efektivi të policisë, në mënyrë që të shmangej ndonjë aksident i mundshëm


Shtuar 5.01.2020 17:14