COVID-19 në Shqipëri, Berisha tregon “ilaçin” e vetëm në këtë situatë

Ish-Kryeministri Sali Berisha gjatë një lidhje me Skype për emisionin Aktualitet në Fax Neës foli mbi situatën pandemike që po kalon vendi si pasojë e koronavirusit.

Ai tha se ka nje selektim në dhënien e ndihmave në qytetete të ndryshme.

“Ne jemi një vend me një shkallë urbanizimi jo të mirë dhe 40 përqind jetojnë në fshat dhe izolimi i fshtatit në këtë situatë ishte një strategji idioteske.

Mënyra se si është ndjekur situata duket se gjithcka bëhet sipas vullnetit të Edi Ramës dhe mos u çudisni nëse një ditë del e thotë se shkollat se do hapim shkollat edhe pse ato duhet të hapen në shtator

Ilaci i duhur në këtë situatë është largimi i Edi Ramës”-tha Berisha.


Shtuar 22.04.2020 19:45