Bashkëshorti i kërkon të pastroj garazhin, Emina: Gruja shqiptare se askush tjetër (VIDEO)

Këto ditë të izolimit kanë qenë më të vështira për femrat, të cilat përveç fëmijëve duhet të kujdesen edhe për shtëpinë.

Kështu ka ndodhur me Eminën, e cila ka vendosur të pastrojë garazhun pasi ia ka kërkuar bashkëshorti.

Në një video ku shfaqer duke pastruar, Emina shkruan: “Burri im më kërkoi të pastroja garazhin. A je i lumtur shpirt, kështu të pëlqen? Gruja shqiptare se askush tjetër”.

Emina e ka marrë me sportivitet këtë situatë dhe nuk e ka kaluar pa humor, ashtu siç bën gjithmonë.


Shtuar 2.04.2020 13:34