Janari do të jetë muaji më i keq për këto shenja horoskopi

Muaji i parë i vitit 2020 nuk rezulton shumë i mirë për tre shenja të zodiakut. Ato janë binjakët, peshorja dhe ujori. Kur thuhet ‘muaji më i keq’, bëhet fjalë për diçka sfiduese në krahasim me muajt e tjerë.

Binjakët – Do të ripërcaktoni marrëdhëniet me partnerët

Nuk jeni shumë të mirë në shkëmbime emocionalet, por ka shumë gjëra që ju bëjnë të reflektoni në lidhje me financat tuaja të përbashkëta, partneritetet e biznesit dhe jetën intime në përgjithësi. Sido që të jetë, nuk ka nevojë të stresoheni sepse jeni duke e ristrukturuar këtë zonë të jetës suaj dhe muajt e tjerë do të sjellin ndryshime.

Peshorja – Do të keni biseda serioze me familjen

Ju nuk jeni shumë të mirë me konfrontimin. Ju mund të jeni në mesin e shqetësimeve me të dashurit tuaj. Për fat të mirë, do të ketë disa tërheqje që ndodhin në shtëpinë tuaj falë romancës dhe krijimtarisë, por përpara se të merrni pjesë në gjërat argëtuese, sigurohuni që të merreni me gjithçka tjetër që po ju shqetëson. Gjithasesi, kushtojini vëmendje ushqimit e trupit tuaj dhe sigurohuni që të jeni i butë me veten tuaj.

Ujori – Niveli juaj i mbrojtjes po testohet

Nuk është se do të kesh një muaj të keq. Por do të hyni në një territor të ri dhe nuk keni reflektuar ende nëse kjo është ajo që dëshironi në këtë jetë. Nëse doni që të hyni në mendjen tuaj, merrni një sekondë për të kuptuar çfarë ndjeni. Emocionet nuk janë domosdoshmërisht fortesa jote, por të paktën ti e di se si të logjikoni dhe kjo është një dhuratë mjaft e mirë.


Shtuar 1.01.2020 13:21