Rama u kërkon mandatin e tretë shqiptarëve, Gregu zbulon nese votoi apo jo

Kryeministri Edi Rama dhe bashkëshortja e tij Linda Rama shkojnë për të votuar në qendrën e tyre të votimit.

Kryeministri Rama i veshur me citjane, kapele dhe tuta sporti, ndërsa shoqërohet nga bashkëshortja e tij Linda Rama e veshur sportive dhe me flokë lejla, një risi në nisje të fushatës së PS.

Pas tyre Gregu, djali i  madh i kryemnistrit ka treguar në Instagram shenjën e gishtit duke treguar se ka votuar.

Kujtojmë se kryeministri Rama sot kërkon nga shqiptarët mandatin e 3-të qeverisës, dhe është shprehur me bindje se fiton nga 74-78 mandate.

 


Shtuar 25.04.2021 13:34