Kurrë mos lini ujë pranë shtratit, ky është rreziku që ju kanoset

Kurrë nuk duhet të lini një gotë me ujë pranë kokës së shtratit tuaj dhe ta konsumoni atë në mëngjes.

Ditën tjetër gota do jetë mbushur me pluhurat e dhomës dhe përveç këtij fakti është provuar se uji “skadon”, pasi shërben si përthithës i qelizave të vdekura të lëkurës që qarkullojnë në ajër.

Nëse mbani një shishe plastike nuk është dhe aq problem por duhet të keni parasysh se gjithmonë pasi mbaroni do ishte më mirë të blinit një shishe të re pasi plastika mbledh baktere brenda grykës së shishes ku ju vendosni buzët.

Prandaj herë tjetër bëni kujdes. /albeu.com/


Shtuar 4.01.2020 22:21