Horoskopi i 2020 sipas Jorgo Pullës, këto shenja do të pësojnë ndryshime rrënjësore

A do jetë 2020 viti juaj? Si do jetë jeta këtë vit në çift, në dashuri, punë e familje? Ka disa parashikime dhe këshilla që mund t’ju ndihmojnë, por edhe lajme të mira. Ky është parashikimi për Peshoren dhe Akrepin për vitin 2020 nga astrologu Jorgo Pulla.

PESHORJA
Të përgjithshmet:
Prania e planeteve të mëdhenj si Jupiteri, Mërkuri dhe Saturni, në shtëpinë e 4-të që lidhet me shtëpinë tonë dhe sigurinë emocionale, tregon që një ndryshim i madh është në realizim e sipër. Bëhuni gati për të hipur në trenin e suksesit. Sipas horoskopit të shenjës tuaj Peshores për vitin 2020, gjithçka që keni ëndërruar mund të bëhet realitet. Puna dhe talenti juaj i vështirë do t’ju bëjë të ndiheni superior këtë vit. Ekonomikisht, gjërat do të fillojnë të shkojnë mirë. Edhe karriera juaj është e gatshme për të bërë një hap të rëndësishëm për një të ardhme të mirë dhe të stabilizuar në të gjitha fushat. Sidoqoftë, ju kujtojmë se duhet të vazhdoni të punoni shumë për të arritur rezultatet e dëshiruara, sepse vetëm me përpjekje dhe këmbëngulje të vazhdueshme mund të arrini gjërat e mëdha në jetë. Për shkak se Saturni ka të bëjë me pritjet, suksesin, arritjet, njohjen dhe ka një ndikim të madh në shenjën tuaj të zodiakut, ju mund të përballeni me disa sfida këtë vit. Por pa përpjekje asgjë nuk fitohet në jetë, apo jo? Këto sfida do të rritin personalitetin tuaj dhe do t’ju përgatisin për një të ardhme më të mirë. Ju duhet t’i pranoni ato dhe të shtyni veten të punoni më shumë. Sa më shumë të punoni, aq më i lehtë do të jetë udhëtimi. E tëra çfarë duhet të bësh është të qëndrosh pozitiv. Ky do të jetë një hap i madh për karrierën tuaj dhe jo vetëm. Sundimtari i zodiakut tuaj, Merkuri do të lëvizë në mënyrë të favorshme deri në javën e parë të shkurtit. Kjo lëvizje me Afërditën me siguri do të ndriçojë perspektivat tuaja në të ardhmen. Në të njëjtën kohë, Saturni do të hyjë në Ujor. Zhvendosja e Saturnit në shtëpinë e 5-të të do të thotë gëzim dhe dashuri në familje. Njerëzit e përfshirë në çdo lloj biznesi do të kenë një nxitje të konsiderueshme në potencialin e tyre të zhvillimit. Të ardhurat tuaja do të rriten këtë vit, për sa kohë që i planifikoni me kujdes financat tuaja. Sipërmarrësit do të kenë një përfitim të veçantë, pasi tregjet e përgjithshme pritet të rikuperohen. Sipas parashikimeve astrologjike të Peshores në vitin 2020, njerëzit që janë të vetë-përqendruar do të shohin një rritje të qëndrueshme të të ardhurave të tyre. Disa burime të ardhurash do të krijohen këtë vit. Do të paraqiten edhe mundësitë e investimeve. Sidoqoftë, thjesht sepse gjërat duken të shkëlqyera, nuk duhet të harroni të planifikoni financat tuaja. Pavarësisht nëse ka nevojë shtëpia juaj apo biznesi juaj, kursimi i parave duhet të mbetet qëllimi juaj kryesor. Sidoqoftë, rreth fundit të qershorit, Marsi hyn në shenjën e vet tek Dashi dhe lëviz në shtëpinë e 7-të të partneriteteve dhe te bashkëpunuesve dhe konkurrencës. Kjo është diçka që shkon kundër shenjës suaj të zodiakut. Sipas parashikimeve astrologjike të Peshores në vitin 2020, aktivitetet ditore nuk do të lëvizin tani aq mirë sa muajt e mëparshëm. Prandaj, kursimet janë thelbësore. Gjysma e dytë e vitit do të jetë mjaft modeste për sa i përket të ardhurave, por jo problematik.

Dashuria: Planetet duket se favorizojnë jo vetëm Peshoren, por të gjitha shenjat e zodiakut, nga 4 prilli deri më 13 maj. Sipas horoskopit të shenjës suaj të Peshores për vitin 2020, ata që janë të vetmuar dhe të dashur nga dikush duhet të shprehin ndjenjat e tyre dhe t’i tregojnë personit tjetër se çfarë ndihen. Pra mund ti shfaqni dashurinë dhe personalitetin tuaj, bëni diçka për të marrë vëmendjen e tij/saj. Nga prilli e tutje, të palidhurit mund të gjejnë atë që duan, pasi sezoni duket se është i favorshëm. Prandaj vazhdoni dhe i thoni mirupafshim vetmisë. Çdokush prej jush nëse ka një lidhje të përhershme, ka të ngjarë të pranojnë një propozim për martesë. Për juve që keni një njohje apo jeni me një marrëdhënie të përhershme, tregoni mirëkuptim me të dashurin/ën tuaj, u tregoni atyre respektin që meritojnë. Ndërsa dy planetë të ndryshëm lëvizin në të njëjtën shtëpi astrologjike, ju dhe partneri ose i/e dashura juaj i keni mundësitë për një hap të rëndësishëm për jetën tuaj. Është në të mirën tuaj që të anashkaloni me çdo kusht konfliktet që mund të shkojnë përtej kufijve normal dhe të çojnë në një atmosferë jo të këndshme, prandaj pak vëmendje. Mos harroni se ju dhe i/e dashura juaj do keni gjithmonë disa divergjenca në mënyrën e të menduarit, sepse një marrëdhënie ndërtohet nga dy persona dhe jo nga një. Kur ka tensione, përpiquni të mos debatoni por të gjeni një rrugë të përbashkët që të anashkaloni çdo debat, pasi ato mund t’ju largojnë nga partneri juaj dhe do ta çojnë marrëdhënien tuaj në ekstremitet.

Karriera dhe financat: Lëvizjet paralele të planetëve të mëdhenj si Saturni, Jupiteri dhe Mërkuri mund të sjellin sfida të reja në frontin e punës. Përballë planetëve në fillim mund të duket se janë jo bashkëpunues, por kjo nuk do të thotë se gjithçka është e humbur. “Puna e vështirë” dhe “fokusi” duhet të jenë shoqëruesit tuaj të vazhdueshëm për t’ju ndihmuar të ecni përpara këtë vit. Ju lehtë mund të irritoheni dhe kjo është diçka që duhet ta kapërceni. Përqendrohuni, përqendrohuni në punë, përmirësoni performancën tuaj, përmbushni afatet e përcaktuara më parë në punë dhe gjërat do të shkojnë më mirë nga sa prisni. Edhe pse është një vit paksa i lodhshëm në përgjithësi në lidhje me punën, ku do të jeni disi nën një presion. Do ju duhet të zgjasni orarin e punës për të treguar se nuk e keni problem punën por dhe puna duhet të vlerësohet, këtë e dinë mjaft mirë punëdhënësit tuaj. Kjo është një mundësi apo një mënyrë që të përmirësoni perspektivat tuaja në të ardhmen, punoni për të përmirësuar performancën tuaj. Ju mund të keni nevojë të zgjasni orarin tuaj të punës ndonjëherë për t’i treguar shefit tuaj aftësitë dhe përkushtimin tuaj, dhe për këtë do të keni një vlerësim maksimal në punën tuaj dhe ekonomia juaj do të ketë një rritje të vazhdueshme mbas muajit Mars e tutje. Reagimet e Jupiterit dhe Afërditës mund të sjellin një keqkuptim në marrëdhënie me punën në karrierën tuaj, por fatmirësisht kjo është e përkohshme. Afërdita është rikthyer në rrugën e duhur që nga 25 qershori dhe gjërat po përmirësohen dukshëm. Kjo lëvizje planetare është shumë e rëndësishme dhe do të ndryshojë në pjesën e dytë të vitit. Problemet kanë mbaruar dhe gjithçka kthehet në normalitet. Tani nuk ka asnjë problem në frontin e punës. Planet tuaja duken premtuese dhe kolegët tuaj ju mbështesin në çdo drejtim. Asgjë nuk duket se shkon keq dhe kjo do të jetë një nga fazat më të mira të jetës tuaj me perspektivë të lartë rritjeje. Ju gjithashtu mund të pranoni një ofertë fitimprurëse nga diku ose madje të merrni një ngritje të papritur në punën tuaj. Kjo do t’ju bëjë të ndiheni më mirë dhe të punoni me vullnet dhe shumë herë më tepër sesa punëdhënësit mendojnë dhe do t’ju jepet mundësia të fitoni më shumë para. Është koha e duhur për të kërkuar atë që meritoni. Vendimet që merrni gjatë kësaj kohe, në lidhje me punën, do të rezultojnë të frytshme. Për juve që merreni me biznese do të keni një vit të mrekullueshëm dhe biznesi juaj do të lulëzojë. Fitimet do të rriten në krahasim me vitet e kaluara, veçanërisht nga fundi i qershorit e tutje.

AKREPI
Të përgjithshmet: Horoskopi i Akrepit për vitin 2020 tregon se këtë vit do të shijoni favorizimin e yjeve. Planeti që rregullon shenjën tuaj të zodiakut, Marsi, është në gjendje t’ju sjellë një zhvillim profesional dhe ekonomik. Këtu kemi të bëjmë me dy planetë të rëndësishëm. Saturni dhe Jupiteri, së bashku me Mërkurin, rreshtohen me shenjën tokësore të Bricjapit, dhe shansi do ju buzëqeshin atyre që punojnë shumë. Në të njëjtën kohë, megjithatë, pozicionimi i Saturnit sugjeron që juve duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm në lidhje me rutinën e përditshme, sepse kërkohet kujdes në gjëra të rëndësishme dhe jo nxitime. Nga ana tjetër, Jupiteri planeti i fatit dhe i zgjerimit vazhdon të vrapojë në Bricjap për pjesën më të madhe të vitit, duke mbrojtur interesat tona përgjatë gjithë vitit 2020. Një udhëtim pune, pavarësisht nëse jeni ekzekutiv apo shitës, është parashikuar në të ardhmen e afërt. Nëse jeni sipërmarrës akoma, pozicionet e Saturnit dhe të Jupiterit do të rezultojnë të dobishëm edhe për ju. Periudha nga fillimi i vitit deri në fund të shkurtit duket se është mjaft produktivë dhe fitimprurëse. Fronti profesional mund të ketë një reçesion të vogël në mes të shkurtit, por mos e humbni shpresën, është i përkohshëm. Puna e vazhdueshme mund të prodhojë rezultatet e dëshiruara. Mërkuri duke ecur prapa bën një ndalesë në fund të shenjës së ajrit, Ujorit nga 5 marsi. Pastaj nga data 10 mars, Mërkuri është përsëri në rrugën e duhur. Kështu, lëvizja e Mërkurit tek Ujori mund të shkaktojë ngecje në atë kohë. Sidoqoftë, vazhdoni të ecni përpara dhe përpjekjet tuaja do të shpërblehen. Saturni futet në Ujor dhe lëviz në shtëpinë e 4-të. Ky tranzicion ju sjell në një front sfidues, kështu që nëse jeni të kujdesshëm dhe të zellshëm në punën tuaj do të jeni në gjendje të kapërceni çdo pengesë që del në rrugën tuaj. Sidoqoftë, në fillim të korrikut ka një ndikim mjaft pozitiv në skenën planetare. Saturni fillon të lëvizë prapa dhe hyn në Bricjap. Kështu, Jupiteri dhe Saturni po regresohen në shtëpinë e 3-të. Një lëvizje e tillë e planetëve mund të çojë në disa aktivitete fitimprurëse. Gjatë kësaj kohe nuk do të ketë humbje financiare. Sidoqoftë, deri në fund të shtatorit, Saturni është përsëri në rrugën e duhur me Jupiterin. Marsi hyn në shenjën e vet, në shenjën e zjarrit në Dash dhe është në kthim mbrapsht nga data 10 Shtator. Marsi në shtëpinë e 6-të, ka një ndikim të drejtpërdrejtë në qëllimin e jetës suaj në stabilizim të saj, si dhe në llojin e kërkimeve për diçka të re është mëse e mundur t’ju realizohet. Në biznes bëhet fjalë për përparimin, produktivitetin dhe përfitimin. Edhe pse me pak vështirësi mund të tejkalohet me vetëpërqendrim të plotë dhe vëmendje. Mos u dëshpëro, pas çdo perëndimi të diellit, ka një agim. Gjithmonë ka diçka më të mirë për ju nëse gjërat nuk shkojnë siç janë planifikuar.

Dashuria: Duke vëzhguar horoskopin e shenjës suaj Akrepi ofron emocione në dashuri për vitin 2020, në fillim të vitit, bashkë me Mërkurin, së bashku me Jupiterin dhe Saturnin që është në Bricjap. Kjo shtrirje e veçantë hap rrugën për diçka të re. Disa njohje të reja do të vijnë në jetën tuaj. Një marrëdhënie e rëndësishme mund të zhvillohet midis datave 23 mars dhe 11 maj, që mund të ndryshojë rrënjësisht jetën tuaj. Fati do ju buzëqeshë! Dhuratat e dashurisë janë këtu! Nga njëra anë, në përgjithësi, viti 2020 do të jetë pa probleme për ata që janë në një lidhje. Akrepat që nuk kanë diçka të rëndësishme, ka të ngjarë të takojnë gjysmën tjetër të tyre në një ambient shoqëror. Do të jetë një takim që do të mbetet gjatë në jetën tuaj. Ky mund të jetë i/e dashuri juaj i ardhshëm. Gjithçka mund të ndodhi për juve që jeni në kërkim për diçka të tillë. Sipas parashikimeve të Akrepit në vitin 2020, ekziston mundësia që ky takim të çojë në martesë. Nga ana tjetër, periudha midis 11 majit dhe 2 korrikut nëse nuk jeni të vëmendshëm apo nxitoheni, ka të ngjarë të shkaktojë probleme të marrëdhënieve tuaja. Gjatë kësaj kohe, shmangni konfliktet me të dashurin tuaj dhe mirë është të jeni të kujdesshëm në biseda. Sepse konfliktet mund të sjellin pasoja të pakëndshme. Kujdes duhet të bëni nga data 25 Shtator, mos harroni se të gjitha situatat e vështira kanë zgjidhje. Jini të durueshëm, prisni deri më 29 shtator, sepse nga ajo ditë gjërat do të kthehen në normalitet.

Karriera dhe financat: Për pjesën më të madhe të vitit, Jupiteri ju dhuron bujarisht mirësinë e tij. Kujdeset për financat tuaja dhe ju sjell fat, sipas parashikimeve profesionale të vitit 2020. Nëse jeni punonjës, do te keni ndryshime në karrierën tuaj kjo mund te ndodhi nga mesi i Marsit. Këto ndryshime do të jenë të favorshme për ju. Sidoqoftë, me punë dhe durim do ja arrini qëllimit tuaj. Nëse vazhdoni të punoni shumë, përfitimet do të jenë të mëdha, do të arrini qëllimin tuaj dhe do të përjetoni suksesin. Qëndroni vigjilent dhe përpiquni të funksionojë gjithçka me qetësi dhe zgjuarsi. Në këtë mënyrë ju do të keni kontroll mbi situatën dhe gjërat do të shkojnë mirë. Në përgjithësi, punëdhënësit duhet të bëjnë lëshime gjatë kësaj periudhe. Kështu që një këshillë për juve është që të përqendroheni dhe të jepni më të mirën në punë. Nëse jeni një sipërmarrës, Marsi, i cili është sunduesi i zodiakut tuaj, hyn në Dash nga 29 qershor e tutje, duke kaluar në shtëpinë e 9-të. Ky ndikim i Marsit në shenjën tuaj të zodiakut mund t’ju sjellë një lajm të mirë. Biznesmenët që i përkasin Shenjës së Akrepit mund të përballen me disa ulje-ngritje gjatë këtij kryqëzimi. Prandaj, duhet të keni kujdes për transaksionet tuaja. Në përgjithësi, ju duhet të jeni të kujdesshëm në blerje sepse mund të bëhen gabime të pariparueshme nëse nuk bëni kujdes. Meqenëse shtëpia e 9-të ka të bëjë me zhvillimin personal, ne ju këshillojmë nëse jeni tregtare të përmirësoni cilësinë e shitjeve dhe të shtoni më shumë produkte ose shërbime në listën tuaj. Kjo do t’ju japë një avantazh të rëndësishëm në krahasim me konkurrentet tuaj.


Shtuar 4.01.2020 12:46