Lëvizje në Kadastrën e Pogradecit, postin e drejtorit e zë një grua

Drejtori i komanduar i Kadastrës së Pogradecit, Genti Mahmutaj është larguar nga qyteti i Pogradecit dhe është sjellë në Tiranë.

Mësohet se Mahmutaj është zëvendësuar nga Ela Toçka.

Vijon…


Shtuar 23.05.2021 21:54