Pse e diela është dita e preferuar e çifteve për sherre dhe kriza?

Nëse shihni të shkuarën e historive tuaja sentimentale ndoshta do të kujtoheni se pjesa më e madhe e krizave, ndarjeve dhe sherreve tuaja kanë ndodhur të dielën.

Duhet ta dini që nuk ju ndodh vetëm ju kështu.

Edhe studimet thonë se e diela është dita e javës, në të cilën çiftet shpërthejnë më shumë, transmeton Living

Ja disa nga arsyet pse ndodhin sherret:

• Ndani të njëjtat hapësira
• Koha e së dielës është ndryshe
• Shkohet për pazare për shtëpinë
• Vizitat e vjehërrve dhe miqve të tij/saj
• Nuk ka impenjime dhe afate për t’u plotësuar
• Ka më shumë kohë për t’u menduar
• Heshtja që mbizotëron të dielën
• Shpesh nuk na ka dalë pija e së shtunës mbrëma
• ‘Sunday Blues’
• Në fundjavë mund të ndeshemi me ish-at dhe dashuritë e vjetra

Nëse keni edhe ju kriza të të dielave, mund të jetë njëra nga këto arsyet.


Shtuar 21.01.2020 16:31