Gruaja thërret policinë për nipin 9 vjeç, i vodhi portofol

Një grua thirri policinë, pasi nipi i saj 9 vjeç i vodhi portofolin dhe refuzonte t’ia jepte.

Kjo mund të duket si brutale, por nuk ishte hera e parë që djali kishte bërë diçka të tillë.

Shumë pak pasi djali mbërriti në shtëpi, u vu re se portofoli mungonte. Kur e pyetën nëse e kishte parë ai u përgjigj: “Nuk mund ta provosh që e kam vjedhur unë.”

Kur djali nuk pranonte tu kthente portofolin, ata morën në telefon policinë.

Mamaja e djalit refuzonte ta merrte atë dhe ta çonte në shtëpi, kështu që djalit iu vunë pranga dhe u çua në shtëpi nga makina e policisë.


Shtuar 2.03.2020 14:53