Gjërat më idiote që njerëzit kanë kërkuar në Google!

Duhet të dini që nuk jeni të vetëm sa herë kërkoni në Google për atë informacionin e çuditshëm prej të cilit ju vjen “turp” nga vetja që po bëni. Për t’u ndjerë më mirë, lexoni ç’ka në historikun e Google-it të këtyre njerëzve.

1. Unë google-ova nëse Rihanna dhe Shakira janë i njëjti person.

2. Në historikun tim të Google-it ka simptoma dhe diagnoza. Unë google-oj për çdo gjë që lidhet me shëndetin.

3. Nuk mbaja mend emrin e psikiatres time. E takoja 1 herë në javë për 6 muaj dhe prap s’ja mësova dot. Më vinte turp ta pyesja, prandaj e kërkoja në Google për ta gjetur.

4.”Si të shpëtoj nga bebe që bëjnë rrëmujë!”

5. Si zihet një vezë. Më duhet t’ju them se jam fermer pulash.

6. Unë përdor çdo ditë Google Maps për të shkuar në punë.

7. Unë kërkoj kukulla barbie. Jam 19-vjeç, por mahnitem prej tyre.

8. Kërkoj, “si të lahem”, “si të bëj urinën”, “si të dal jashtë”. Nuk jam alien, thjesht dua të sigurohem që m’i kanë mësuar mirë këto gjëra kur isha fëmijë.

9. “Çfarë është një gjë e çuditshme në tualetin e të dashurës sime?”

10. Vrapova 1600 kilometra me gjithë shpejtësinë që kisha dhe pastaj google-va për të parë sa është i zoti një njeri mesatarisht të vrapoi. Zbulova që jam 50% më i ngadaltë nga ç’janë 50 vjeçarët në formë. Unë jam 34.


Shtuar 15.01.2020 12:15