Bananet e rralla ngjyrë të kaltër kanë një shije të veçantë

Këto banane janë të rralla dhe kanë një shije si akullore vanile.

Besoj secili nga ju ka dëshirë që të ushqehet shëndetshëm dhe çdo gjë të jetë në favor të shëndetit të mirë.

Bananet ngjyrë të kaltër është shumë e shëndetshme dhe e shijshme por edhe shumë e rrallë.

Këto banane mund të qëndrojnë edhe në kushte të vështira të motit. Atom und të rriten në temperaturë të ulëta por zakonisht 4.4 gradë celsius.

These Magical Blue Java Bananas Taste Just Like Ice Cream, And …

Nëse dëshironi që ti kultivoni këto banane duhet që të siguroheni që ajo zonë të jetë e mjaftueshme me diell dhe me shi.

Ato kanë nevojë për një sasi të konsiderueshme me ujë, shkruan Healthy Life Style. Bananet blu kanë një numër të madh të mineraleve. Janë edhe shumë të mira që të humbni peshë. Kanë një shije interesante si të akullores vanile.

Bananet blu përmbajnë 0.3 g yndyre, 22.8 g karbohidrate dhe 89 kalori për çdo 100gms.


Shtuar 2.06.2020 11:22