Aplikacione të rrezikshme për telefonin tuaj që duhet t’i fshini sa më parë (FOTO LAJM)

Bota e smartfonëve sa na e ka lehtësuar jetesën, po aq e ka bërë më të lehtë për “hajdutët” që të vjedhin të dhënat tona personale dhe shumë më tepër.

Më lart keni një fotogaleri disa tipe aplikacionesh që jo vetëm që nuk ju nevojiten, por janë edhe të rrezikshëm për ju.


Shtuar 4.06.2020 10:13