Pensionistët “shtrohen” në domino, mjekja bën apelin e rëndësishëm

Edhe pse apelet vijnë nga të katër anët, shqiptarët zor se po rrinë nëpër shtëpi.

Këtë herë ka bërë thirrje mjekja reanimatore Albana Myftiu, e cila ka postuar foto te te moshuarve qe luajne domino, dhe ka nje thirrje per te gjithe: pens

Postimi i mjekes

CORONAVIRUS
PERSE DUHET TE QENDRONI NE SHTEPI!

JO per vdekshmerine qe paraqet (2-3%)
POR PER LEHTESINE E MADHE NE PERHAPJE!

ZGJIDH TI TANI:
Te dalesh jashte sot e te infektohesh apo te infektosh te tjeret dhe te vuash si ne foton e pare, apo te qendrosh ne shtepi e te dalesh pas disa javesh e te luash perseri domino me shoket!

Une jam reanimatore dhe e di mire sa vuan nje pacient ne reanimacion, ne luften midis jetes e vdekjes!
#uneqendrojneshtepi


Shtuar 12.03.2020 10:00