Banka e Shqipërisë merr vendimin, pezullohen për tre muaj pagesat për kreditë

Këshilli i Mbikëqyrjes së Bankës së Shqipërisë ka vendosur që të shtyjë për tre muaj shtyrjen e pagesës së kësteve të kredive për tre muaj.

Abcnews.al mëson ekskluzivisht se vendimi është marrë pak më parë dhe parashikon kreditë për biznese dhe individë.

vijon…


Shtuar 12.03.2020 10:12