Në shtëpi ndodhej vajza dhe bashkëshortja, kush është shefi i policisë që iu vu tritoli

Një sasi lëndë plasëse ka shpërthyer mbrëmjen e djeshme në Shkodër pas banesës së shefit të Stacionit të Policisë Theth, shtetasit Prele Milani.

Në momentin e shpërthimit në shtëpi kanë qenë bashkëshortja dhe vajza e oficerit ndërsa vetë oficeri ka qenë në automjet duke shkuar në komisariat të policisë në Shkodër.

Sasia e lëndës plasëse e dyshuar si tritol është vendosur në pjesën e pasme të banesës së policit në zonën e Zooteknikës. Tritoli ka shpërthyer afër një barake ku nuk jeton askush dhe përdoret si magazinë nga familja.

Pavarësisht shpërthimit polici Prelë Milani nuk e ka kuptuar se ka ndodhur në banesën e tij duke qenë se është me një oborr të madh dhe ka vijuar rrugën për të dalë në punë. Ai është lajmëruar më tej nga familjarët për ngjarjen.

Vetë polici Milani ka dyshime se kjo ngjarje ka ardhur për shkak të detyrës si polici dhe komandant poste në Theth, për shkak të problematikës në kultivimin e drogës. Efektivi është përballur shpesh herë me asgjësim të lëndëve narkotike si pjesë e policisë.


Shtuar 5.01.2020 08:25