Listës së të prekurve i shtohen dhe katër punonjës të bashkisë Gjirokastër

Numrit të të infektuare me koronavirus i shtohen dhe katër persona nga qyteti i Gjirokastrës.

Tre prej personave të prekur mësohet se janë punonjës në bashkinë e qytetit, ndërsa i katërti ish-zyrtar në nivel drejtuesi në institucionet lokale.

Ditët e fundit ai ka qenë i pranishëm edhe në zyrat e bashkisë Gjirokastër


Shtuar 24.06.2020 21:28