Detyroi me forcë 100 vjeçaren të kryenin marrëdhënie s*ksuale, jepet dënimi për 18 vjeçarin

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur një vit më parë në Gjermani ku një 18 vjeçar përdhunoi një grua 100 vjeçare.

I riu kujdesej çdo ditë për gruan, dhe një ditë kur e moshuara doli nga vaska, ai e përdhunoi.

Sipas BILD, i riu është dënuar me 22 muaj burg me kusht. Gjykatësi tha se ai duhet të kryejë 101 orë punë jofitimprurëse, nga një orë për çdo vit jetë të viktimës së tij- aktualisht 101-vjeçare.

Mendimi i gjykatësit: Gjatë vuajtjes së dënimit, adoleshenti duhet të mendojë gjithmonë për veprimin e tij.


Shtuar 3.02.2020 10:56