Anti-KÇK “përvesh mëngët”, i pari në listë “i forti” i Shijakut

Me miratimin e paketës anti-KCCK, policia ka nisur sot operacionin forca e ligjit.

12 drejtoritë vendore të policisë kanë përgatitur një listë me emrat e gjithë personave që preken nga ky akt normativ dhe ia kanë përcjellë departamentit të policisë kriminale, e cila po e përgatit për ta kaluar në SPAK.

Mësohet se Operacioni Forca e Ligjit ka nisur punën për verifikimin e pasurisë së Altin Hajrit në Shkozet i shpallur në kërkim si i përfshirë në rrëmbimin dhe dhunimin deri në vdekje të 49-vjeçarit Jan Prenga.


Shtuar 3.02.2020 09:58