A janë bamirës shqiptarët? Naçi bën videon prekëse me mesazhin e rëndësishëm (VIDEO)

A janë shqiptarët bamirës?

Ndoshta është e vështirë të përcaktosh një komb të tërë me një video, por Elvis Naçi ka tentuar të zbulojë një pjesë të zemrës së shqiptarëve me një video të fshehtë.

Një djalë i ri shkon në supermarket për të blerë kos dhe djathë por shitësja i thotë se ksuhtojnë më shumë sesa 1 mijë lekshi që ka djali.

Ajo i thotë se nuk e ndihmon dot, por njerëz që janë pranë kasës e paguajnë pjesën që i mungon.

Duket se zemrat tona janë akoma plot dhe nuk janë zbrazur as nga vërfëria. /albeu.com/


Shtuar 12.02.2020 10:57