Vetëm pak orë larg qeverisë së re të Kosovës, Kuvendi është gati

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë plenare ku pritet të hidhet në votim Qeveria e re e Kosovës.

Pjesë e seancës do të jenë të gjithë deputetët e rinj të legjislaturës së shtatë.

Gazetarët dhe kameramanët janë në pjesën e sipërme të Kuvendit.

Salla duket të jetë plotësisht gati për nisje të seancës.


Shtuar 3.02.2020 09:52