Mustafa uron besimtarët për Krishtlindjen ortodokse

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka uruar sot besimtarët ortodoksë për festën e Krishtlindjes.

Mustafa shprehet se këto festa duhet të jenë momente reflektimi, për të dashur dhe respektuar njëri-tjetrin dhe për të jetuar në paqe dhe harmoni ndërfetare.

“Të gjithë besimtarëve ortodoks dhe qytetarëve të Republikës së Kosovës, ju shpreh urimet më të sinqerta për festën e Krishtlindjes ortodokse. Le të jetë vit i mbarë me plotë begati, duke promovuar vlera humane dhe tolerancë mirëkuptimi mes njerëzve pa dallim. Shëndet, paqe dhe lumturi në familjet tuaja” shprehet Mustafës.


Shtuar 7.01.2020 09:30