Challandes komenton shortin

Kosova është rreshtuar në grup me Greqinë Slloveninë dhe Moldavinë në shortin e Ligës së Kombeve.

Trajneri i Kosovës, Bernard Challandes e ka komentuar shortin duke e quajtur si të vështirë.

“Nuk është short i mirë, por nuk jemi të zhgënjyer. Greqia e Slovenia janë kombëtare shumë të forta, por edhe Moldavia është skuadër e mirë“, ka thënë zvicerani.

“Ky është një rast i mirë që të bëjmë progres dhe të zhvillohemi si ekip“.

“Unë jam i lumtur, por është mundësi e mirë që të përgatitemi për kualifikimet e ardhshme, sepse praktikisht jemi në grup të vështirë, por është mirë që luajmë ndaj tyre”, tha Challandes në Supersport.

Kosova e ka përfunduar pa asnjë humbje sezonin e parë të Ligës së Komebeve nën drejtimin e Bernard Challandes.


Shtuar 3.03.2020 18:13