Veshjet që nuk duhet të mungojnë në garderobën tuaj (FOTO LAJM)

Secili prej nesh, ka stilin dhe mënyrën e tij të të veshurit. Por megjithatë, në disa rraste duhet të vishemi në mënyrë që të jemi konfortë me situatën apo ambjentin që do të përballemi. Ne iu sugjerojme 3 veshjet që nuk duhet ti mungojnë garderobës suaj

Bluza e bardhë

Po po ajo bluza që përdorni për palestër, për të bërë pazarin, kur nuk jeni në gjëndjen emocionale të duhur ose dhe kur jeni më e lumtura në botë dhe dilni për një ecje. Është ajo bluza me të cilën keni kombinuar të gjitha veshjet tuaja, qoftë një kostum, një sarafan, një fund apo pantallona. Është një must, gjithmonë!

Xhaketa xhins

Dhe kjo funksionin e ka të njëjtë pasi përderisa hyn në këtë renditje do të thotë që kombinohet me cdo gjë. Me fustani tuaj të preferuar me lule, me bluzën e bardhë, me tutat nëse doni të dukeni pak më moderne apo dhe me një fund dhe me atlete. Kjo xhaketë xhins është e bukur në të gjitha ngjyrat.

Pantallonat klasike
Janë ato që kanë ëkzistuar gjithmonë, që mbajmë mënd që kur kemi lindur. As të ngushta as të gjëra thjesht drejt pa shumë ndërlikime. Të thjeshta minimaliste dhe të kombinueshme me cdo gjë.


Shtuar 13.05.2020 13:47