Të frikshme për t’u parë, rastet kur VIP-at dështuan me operacionet plastike (FOTO LAJM)

Koha ka provuar që jo gjithmonë tentativat për të bërë një gjë më të mirë arrjnë sukses.

Në përpjekje për të mbajtur një pamje rinore, aktorët dhe këngëtarët kanë kaluar një pjesë të mirë të kohës së tyre në zyrën e kirurgut plastik.

Një injeksion i vogël këtu ose atje bën që ata të mos ndalojnë së shpresuari se do dalin me një pamje perfekte. Por, rastet kur kirurgjia gabon janë të panumërta. Buzët e fryra, gjokset super të zmadhuara ose të shkuara shtrëmbër janë të mjaftueshme për të trembur dhe njerëzit në rrugë.

Nga Jocelyn Wildenstein e deri tek Jennifer Grey, këta të famshëm shumica e të cilëve ishin mjaft të bukur në fillimet e tyre, kryesojnë listën e rezultateve më të këqija nga operacionet plastike të të gjitha kohërave. /albeu.com/


Shtuar 18.06.2020 12:46