Pas largimit të bujshëm, Harry dhe Meghan kthehen në Londër (FOTO LAJM)

Para pak kohësh Meghan dhe Harry hoqën dorë nga roli mbretëror dhe u shpërngulën në Kanada, për të jetuar si të pavarur financiarisht, së bashku me të voglin e tyre Archie. Familja kanë nisur jetën e tyre të re por së shpejti do të rikthehen sërish në Londër.

Ata do të rikthehen në vendin e tyre në kuadër të ditës së shërbimit, e cila organizohet në mars. Fansat e çiftit janë lumturuar shumë nga ky lajm dhe mezi po presin t’i shikojnë prapë në Londër.


Shtuar 12.02.2020 08:27