Nëse nuk keni bërë një “sakrificë” të tillë, mos e quani veten të fiksuar pas fotove (FOTO LAJM)

Rreth 93 milion selfie janë postuar në mediat sociale në ditë, sipas një studimi, për të mos përmendur fotografitë e ushqimit, kafshëve shtëpiake, fëmijëve, luleve dhe perëndimit të diellit.

Të jetosh në një botë ku mund të kapësh çdo sekondë të jetës suaj dhe menjëherë ta ndani me miqtë tuaj, është shumë joshëse që të mos bëni fotografi çdo ditë.

Por disa njerëz janë aq të etur për të ndarë jetën e tyre me botën, sa që bëhet absolutisht qesharake.


Shtuar 21.01.2020 15:43