Në këto ditë të nxehta, kthejeni shtëpinë tuaj në “plazh” (FOTO LAJM)

Duke i pasur parasysh rrethanat edhe pse izolimi ka mabruar, sivjet vështirë se do të shkojmë diku për pushime, mirëpo kjo nuk do të thotë që nuk mundemi të fusim ambient deti kur është fjala për rregullimin e shtëpisë.

Materialet e lehta, dezenët të cilët na rikujtojnë plazhet e rërës dhe koktejet e larmishme, bimët ekzotike – janë vetëm disa ndër elementet të cilat mund të fusin në shtëpinë tuaj atmosferën e detit.


Shtuar 12.06.2020 11:13