Trump i jep leje gjuetarëve që t’i vrasin arinjtë e Alaskës

Donald Trump ka dhënë leje për të vrarë arinjtë e egër të Alaskës.

Po ashtu gjatë këtij sezoni mijëra gjuetarë mblidhen për t’i gjuajtur këto kafshë në gadishullin Seëard të Alaskës.

E për këto gjuajtje nga të gjitha aplikimet ju është dhënë leja vetëm 27 prej tyre.

Sipas këtyre raportimeve edhe Trump është një gjuetar i etur dhe ka pasur mjaftë raportime që mund të marrë pjesë edhe ai në këto gjueti.


Shtuar 23.02.2020 11:10