Nga Putin te Obama, pamjet që kanë “turpëruar” njerëzit e rëndësishëm të botës (FOTO LAJM)

Askush nuk u shpëton incidenteve të ndryshme, qofshin yje apo edhe politikanë të rëndësishëm.

Mediat e huaja kanë mbledhur momentet më të sikletshme të njerëzve më me influence të botës, mes tyre presidentë të vendeve të fuqishme të globit.

Këto pamjet pa asnjë dyshim që i kanë vënë në siklet dhe do të donin t’i zhduknin njëherë e mirë.


Shtuar 27.05.2020 09:32