Elon Musk kundra vaksinës së Bill Gates: Nuk do ta bëj kurrë as unë dhe as familja ime

Elon Musk ka zbuluar se ai nuk do të marrë një vaksinë të koronavirusit kur ato të jenë në dispozicion, sepse sipas tij ai ‘nuk ndodhet në rrezik’.

Themeluesi i Tesla dhe SpaceX tha të hënën në një intervistë me Kara Sëisher në podcastin e New York Times ‘Sway se edhe kur vaksinat të jenë lehtësisht të arritshme, ai nuk do të marrë një të tillë.

Kur u pyetën ‘A do të bëni një vaksinë? Çfarë do të bësh me familjen tënde? ‘ Ai u përgjigj shkurt, “Jo, nuk jam në rrezik për COVID. As fëmijët e mi nuk janë. ‘

Ai përkufizoi karantinën që u zhvillua në të gjithë vendin si një gabim të rëndë.

Në maj Tesla paditi zyrtarët e Qarkut Alameda për përpjekjen për të mbyllur magazinën kryesore të kompanisë Fremont për shkak të virusit deri në qershor.


Shtuar 29.09.2020 16:23