LIVE: Dita e fundit e ‘Afatit kalimtar të janarit 2019’

Klubet kanë edhe disa orë në dispozicion për të kryer transferime në afatin kalimtar të janarit 2019. Afati i sivjetmë dimëror ka nisur në fillim të muajit janar (në Angli, Gjermani dhe Francë më 1 janar, në Spanjë më 2 janar, kurse në Itali më 3 janar).

Më 31 janar, afati kalimtar i janarit i këtij viti mbyllet në pesë kampionatet më të forta evropiane.

Shtuar 31.01.2019 21:53