Jake Paul akuzohet se nuk dëshiron të kryej testet anti-doping

Babai i Tommy Fury, John, ka ndezur polemika me komentet e tij të fundit, pasi ai akuzoi Jake Paul për shmangien e testeve antidoping përpara ndeshjes me djalin e tij më 18 dhjetor.

John sulmoi YouTuber-in e famshëm për gjoja se nuk u regjistrua në testimin e Shoqatës Vullnetare Anti-Doping (VADA) për ndeshjen që do të zhvillohet në Tampa, Florida.

“Ka të gjitha llojet e gjërave në kontratë, pasi ju duhet të bëni këtë dhe ju duhet të bëni atë,” tha John Fury.

“Mund të hyj gjithnjë e më shumë në të, por nuk dua t’i mërzit njerëzit me politikën. Ata nuk do të regjistroheshin gjithashtu në testimin VADA. Kjo më shqetësoi pak sepse e doja këtë në kontratë, por ata nuk do ta bënin këtë. Ne thjesht duam ndeshjen sepse e dimë se mund ta fitojmë atë. Njerëzit mendojnë se Tommy po paguhet për të humbur, ata po bëjnë shaka. Një Fury më mirë do të dënohej me vdekje sesa të shkonte në atë rrugë.”

Ndërkohë, Tommy vazhdon të përgatitet së bashku me vëllain e tij dhe kampionin dy herë botëror në peshën e rëndë Tyson Fury në përpjekjen e tij për të rritur rekordin e tij të pamposhtur në 7-0./h.ll/albeu.com


Shtuar 22.11.2021 16:32