“Bora nuk është ideale”, çfarë tha Schumacher para pak aksidenit

Pak para fillimit të dokumentarit ekskluziv Netflix, i cili do të dalë më 15 shtator, Corinna Schumacher jep njohuri për jetën pas aksidentit të tmerrshëm.

“Unë kurrë nuk e fajësova Perëndinë pse ndodhi kjo tani. Ishte vërtet fat i keq. Nuk mund të kesh më shumë fat të keq në jetë, “thotë 52-vjeçari me një zë ndalues ​​në kamerë.

Schumacher kishte pësuar një dëmtim traumatik të trurit në një rënie pavarësisht përkrenares dhe ishte në rrezik vdekjeprurës.

Pak para ngjarjeve në Alpet Franceze, burri i saj i tha: “Bora nuk është ideale, ne mund të fluturojmë për në Dubai.”

Asgjë tjetër nuk dihet për gjendjen e saktë të shëndetit të Schumacher.

Janë minutat e fundit të filmit gati dy orësh që të paktën kënaq disi dëshirën e shumë fansave të Schumacher për informacione të reja në lidhje me heroin e motorsportit.

“Ne jetojmë së bashku në shtëpi, trajtohemi, bëjmë gjithçka në mënyrë që Michael të jetë më mirë dhe të jetë mirë dhe që ai thjesht të ndiejë solidaritetin tonë familjar,” thotë Corinna Schumacher.

Por ata duan të vazhdojnë të mbrojnë privatësinë e superyllit sportiv. “E rëndësishme është që ai të vazhdojë të shijojë jetën e tij private aq sa mundet. Michael na ka mbrojtur gjithmonë, tani ne e mbrojmë Michael, “thotë Corinna Schumacher.


Shtuar 8.09.2021 13:23