A rritet niveli i Serie A me Sarrin? Sachi komenton ardhjen e trajnerit te Lazio

“Sarri nuk ka nevojë për këshilla, ai tashmë e di se çfarë duhet të bëjë. Ai është një trajner që di të japë stil për skuadrat dhe kjo nuk është për të gjithë njesoj”

Duke folur kështu, në faqet e La Gazzetta dello Sport, Arrigo Sacchi jep mendimin e tij për ardhjen e trajnerit te Lazio:

“Unë me të vërtetë mendoj se sezoni i kaluar te Juventus i ka mësuar atij shumë gjëra. Dhe që kur po flasim për një njeri inteligjent jam i sigurt që kjo përvojë e ka përmirësuar atë. Ai do të jetë i lumtur te Lazio”.

A rritet niveli i Serie A me Sarri? “Unë them po, sepse trajnerët duhet të jenë mjeshtra, strategë dhe jo vetëm taktikë. Sarri është dikush që mëson futboll, djemtë e tij vetëm duhet ta ndjekin atë dhe do të shihni se ata do të marrin kënaqësi të madhe. Sigurisht, duhet pak kohe në fillim, sepse kështjellat nuk ndërtohen brenda natës”.


Shtuar 9.06.2021 17:45