Komisioni i Ekonomisë rrëzon dekretin e Metës për kthimin e “Buxhetit 2022”

Komisioni i Ekonomisë ka rrëzuar dekretin e Presidentit Ilir Meta për kthimin e ligjit për Buxhetin 2022 në Kuvend.

Komisioni gjithashtu kanë rrëzuar dhe dy ligje që kanë të bëjnë me ekonominë dhe financat.

Kujtojmë se Meta ktheu për rishqyrtim ligjin, me arsyetimin se është antisocial dhe ka mangësi shqetësuese të transparencës në lidhje me politikat fiskale../albeu.com

 


Shtuar 16.12.2021 18:51